Groei met ons mee 1

Groei met ons mee

Groei met ons mee

Frencken groeit. En we willen graag dat onze medewerkers meegroeien. Jouw succes is ons succes. Daarom bieden we je een groeipad voor je carrière.

Uitdagingen

Wat wil je bereiken? Welke talenten wil je ontwikkelen? Als mens? In je vak? Meegroeien met Frencken betekent vooral uitdagingen aangaan. Daarvoor volg je trainingen en opleidingen, werk je aan hightech projecten en krijg je speciale taken. Je leert samenwerken, initiatieven nemen en je inleven in opdrachtgevers.

Coach

Bij Frencken zit je aan het stuur van je eigen carrière. Je manager is je coach. Hij stimuleert je, inspireert je en volgt je op de voet. Samen met hem stippel je je groei uit. Je voert loopbaangesprekken en je weet waar je staat. Bovendien weten we jouw groei en inzet te waarderen met een passende tegenprestatie.

Vacatures

Doorgroeien? Bij Frencken krijg je de ruimte. Er zijn regelmatig vacatures met nieuwe uitdagingen. Ook als je over de grens wilt kijken zijn er mogelijkheden. Bij de divisies van Frencken Europe doen zich geregeld kansen voor om je groeipad een vervolg te geven.

Het beste uit jezelf

Werk jij graag voor een gezonde internationale organisatie die sterk groeit? Dan werken wij graag mee aan jouw carrière. Groei met ons mee en haal het beste uit jezelf. Welkom!