Sollicitatie procedure 1

Sollicitatie procedure

Sollicitatieprocedure

Bij Frencken kies je niet voor een baan maar voor een carrière. Hartelijk dank voor je belangstelling. Solliciteren gaat in vijf stappen:

Solliciteren

Heb je een vacature gezien die bij jou past? Reageer dan via de sollicitatiemogelijkheid onderaan de vacature. Je kunt ook solliciteren door een e-mail met cv te sturen naar talent@frencken.nl. Heb je een online-sollicitatieformulier verstuurd, dan ontvang je direct per mail een bevestiging.

Wil je meer weten over de inhoud van de vacature? De afdelingsmanager geeft je graag tekst en uitleg. Je vindt zijn contactgegevens in de vacaturetekst. Marco van de Vliet (Corporate recruiter), Jolanda Schilders (Human Resource Advisor) en Peter Bloemers (HR manager) beantwoorden je overige vragen. Dat kan via (040) 250 75 07 of talent@frencken.nl.

Beoordeling

Wanneer we je sollicitatie hebben ontvangen, kijken we naar je motivatie, ambitie en opleiding. Binnen 48 uur ontvang je een reactie.

Eerste fase

Sluiten jouw motivatie, ambities en cv aan bij onze vacature? Dan plannen we op korte termijn een eerste gesprek met de afdelingsmanager in. Hij vertelt je over de organisatie, functie en afdeling. Op jouw beurt vertel jij hem over je motivatie, ambities, kennis en werkervaring. Aan het eind van dit gesprek geven we aan wanneer je onze terugkoppeling kunt verwachten.

Tweede fase

Waren jouw en onze eerste indruk positief? Dan volgt op korte termijn een vervolg. Afhankelijk van de vacature kunnen dit één of meerdere gesprekken zijn. Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Arbeidsvoorwaardenvoorstel

Zijn alle gesprekken positief verlopen en ben je zelf ook enthousiast? Dan bieden we je graag een overeenkomst met een passend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Welkom bij Frencken. Wij streven ernaar om de totale sollicitatieprocedure binnen drie tot vier weken af te ronden

Jouw gegevens worden uiteraard geheel vertrouwelijk behandeld.